Behandling       Företagsmassage       Om Karin Hagberg       Priser       Boka massage       Hitta till massage       Startsida

Boka massage

 

Boka på: 0735 - 87 51 92 eller mejla info@karinhagbergmassage.se

OBS! Under 2019 kommer jag på grund av graviditet endast erbjuda behandlingar på 30 min eller 45 min.

Behöver du boka av din tid hör av dig senast dagen innan din behandling, sen avbokning debiteras med halva kostnaden, ej avbokade besök debiteras fullt.

¤ Delkropp 30 min - passar Dig som har ont i ett avgränsat område exempelvis axlar och nacke, huvudvärk eller ländrygg.

¤ Halvkropp 45 min - för Dig som har problem med hela ryggen eller vill lägga lite extra tid på ett problemområde. Finns även som 45 min benmassage. 

¤ 60 min - Detta är en behandling för Dig som behöver ytterligare tid för ett problemområde eller en mer allmän genomgång av hela kroppen. 

¤ Helkropp 75 min - passar Dig som vill ha en ordentlig genomgång av hela kroppen. Armar, ben, rygg, axlar och nacke behandlas och avslutas med lite avslappnande huvudmassage.

¤ Nervbanemassage 45-60 min - En mycket kraftfull behandling för Dig som har långvariga problem där den klassiska tekniken inte räcker till. Bokas endast in efter en första behandling med klassisk massage för att utvärdera omfattningen av problemet och se att det inte finns någon annan skada som är orsak till besvären.

¤ Stretch 30 min - Du får hjälp att hitta övningar och får känna på stretchen både aktivt och passivt. Efter behandlingen får du med dig ett schema med övningar

Alla dessa massagebehandlingar går att variera efter Dina önskemål, om det är något särskilt Du har problem med är det bara att fråga så anpassar vi behandlingen och jag ger Dig en bild över hur den kommer gå till och hur lång tid jag kommer behöva för att hjälpa Dig.

  Välkommen till min lokal i Uppsala!