Behandling       Företagsmassage       Om Karin Hagberg       Priser       Boka massage       Hitta till massage       Startsida

Företagsmassage

 


Nu har jag gått på mammaledighet tillsvidare och tar inte emot några bokningar. Under min frånvaro hänvisar jag Dig till Joylife i Enköping (Där jag själv får mina behandlingar). Boka Din tid via länken Boka tid eller kontakta mig på mejladress info@karinhagbergmassage.se för att få hjälp med Din bokning.

Har Du några frågor kommer jag att i möjligaste mån försöka finnas tillgänglig via mejl; info@karinhagbergmassage.se

Massage är bra för Dina anställda då det ger både avslappning och förnyad energi. Dessutom hjälper massage till att förebygga olika typer av förslitningsskador och stress som kan leda till sjukskrivning.

Jag åker ut till Ditt företag för massage på arbetsplatsen och tar med mig massagebänk och alla tillbehör. Det går också bra att låta Dina anställda komma till min lokal mot faktura. Du som är anställd kan använda friskvårdsbidraget till mina behandlingar och jag tar även emot Friskvårdskuponger.

Behöver Ditt företag hjälp med att utveckla en bra företagshälsovård? Jag kan ta hand om hela upplägget med mina möjligheter att utföra behandlingar, öka möjligheterna och motivationen till vardagsmotion och bättre kostvanor. Upplägget anpassas helt efter Ert behov. Självklart kan jag även hjälpa till vid utvärdering av olika insatser.

Ta ett helhetsgrepp om företagshälsan idag och få en piggare, gladare och friskare personal!

Massage är bra för dina anställda!