Behandling       Företagsmassage       Om Karin Hagberg       Priser       Boka massage       Hitta till massage       Startsida

Om mig

 

Nu har jag gått på mammaledighet tillsvidare och tar inte emot några bokningar. Under min frånvaro hänvisar jag Dig till Joylife i Enköping (Där jag själv får mina behandlingar). Boka Din tid via länken Boka tid eller kontakta mig på mejladress info@karinhagbergmassage.se för att få hjälp med Din bokning.

Har Du några frågor kommer jag att i möjligaste mån försöka finnas tillgänglig via mejl; info@karinhagbergmassage.se

Jag är utbildad inom den Finska Klassiska Massagen som innebär att man går djupare ner i musklerna än i de flesta andra massagetekniker. Det är oftast där problemen sitter och med en massageteknik som ger både avslappning och verkan på djupet kan jag hjälpa även dig med långvariga och svåra besvär.

För att ytterligare bredda mina kunskaper har jag gått flera vidareutbildningar i avancerad finsk massage med inriktning på idrottsskador och belastningsskador och nervbanemassage. Jag är utbildad inom Anatomi, Stretching, Akut skadebehandling m.m.

Jag har en bakgrund som fotbollsmålvakt under många år och ungdomsledare inom fotboll så finns intresse hos föreningar utbildar jag inom stretching och akut skadebehandling på plats. 

Jag är även utbildad kostvetare vid Uppsala universitet vilket jag använder främst i kontakterna med företag och deras företagshälsoplanering, men Du är självklart välkommen att komma med funderingar och frågor vid alla behandlingstillfällen.

Karin Hagberg